Din aprilie, în Argeș: V-Perfect by Vi-Fi. Tehnologie inovativă.

Integrăm în toate proiectele Vi-Fi sudura invizibilă pentru un plus de rafinament italian, design excelent și performanțe tehnice superioare. V-Perfect este tehnologia dezvoltată de fabricile Graf Synergy din Italia și reprezintă o tehnologie de sudură superioară celei clasice.

  • Rezistență crescută
  • Sudură superioară
  • Aspect complet neted, ultra-modern
  • Protecție superioară vânt și zgomot

Structura de oțel conținută în profil și ancorată la acesta conferă ferestrei o stabilitate dimensională excelentă. O impermeabilizare suplimentară a ferestrei este, de asemenea, menținută de garniturile elastice de pe montanți. În practică, impermeabilizarea carcasei din PVC este asigurată chiar și în cele mai nefavorabile condiții meteorologice. Pentru caracteristicile sale structurale, fereastra din PVC formează o barieră solidă în fața forței mecanice a vântului.

Această carcasă permite, de asemenea, aplicarea unor elemente suplimentare pentru închidere și blocare, precum și a unor tipuri de geamuri pentru zonele deosebit de expuse, astfel încât să se asigure un confort și o siguranță maximă pentru utilizator, chiar și în cazul unor condiții extreme.

PVC-ul este un bun izolator termic. Din acest motiv, fereastra din PVC este o barieră excelentă între exteriorul și interiorul casei pentru cele mai ridicate și cele mai scăzute temperaturi.

Urmează reducerea remarcabilă a consumului de energie imputabilă sistemelor de aer condiționat sau de încălzire. La izolarea chimico-fizică a PVC-ului, se adaugă alte caracteristici de proiectare, cum ar fi camerele multiple, tipice acestui tip de sistem de ferestre/uși.

Cadrul din PVC este în sine o protecție importantă împotriva poluării fonice din exterior. Dacă se adaugă faptul că garniturile de etanșare absorb vibrațiile sticlei și că profilul cu mai multe camere oprește undele sonore, se obține un efect izolator ridicat, îmbunătățit și mai mult prin utilizarea geamurilor adecvate.

Datorită sistemului constructiv al carcasei și a prezenței garniturilor de etanșare poziționate corespunzător, fereastra din PVC nu permite pătrunderea curentului de aer în interiorul încăperii. Posibila inserție a sistemelor de ventilație poate scala schimbul de aer în funcție de nevoile utilizatorului.

Fereastra din PVC are două prerogative importante pentru durata de viață lungă a produsului: asepsia și insensibilitatea la intemperii, combinate cu moliciunea și elasticitatea garniturilor.

În plus, pentru compoziția sa omogenă, sistemul de ferestre/uși din PVC nu necesită nici un fel de lăcuire sau restructurare periodică, ci doar o simplă curățare cu soluții apoase de săpunuri sau lichide de spălat vase.

Faptul că PVC-ul conține 57% de clor în structura sa face ca el însuși să fie un polimer ignifugat. Prezența clorului, o substanță foarte ignifugă, îmbunătățește considerabil comportamentul la foc al PVC-ului și îl face, de asemenea, capabil să încetinească propagarea flăcării. Spre deosebire de alte materiale plastice, PVC-ul este un material care se stinge singur și, ca atare, nu contribuie la alimentarea flăcării.

Dimpotrivă, oprește combustia imediat ce focarul este respins. Ca toate materialele utilizate în construcții, și PVC-ul face obiectul unor teste privind comportamentul său la foc, considerat în multe țări europene ca fiind categoric pozitiv. În Franța, de exemplu, PVC-ul rigid utilizat în mod normal pentru sistemele de ferestre este încadrat în categoria M1, în cadrul clasificării în ordine crescătoare de la M0 până la M4. În Italia,,, se află în clasa 1 în cadrul clasificării în ordine crescătoare de la 0 la 5 (clasa 0 este atribuită materialelor incombustibile).