Termeni și condiții generale

VIZITAREA ACESTUI SITE PRESUPUNE CĂ UTILIZATORII AU CITIT ȘI SUNT DE ACORD CU TERMENII ȘI CONDIȚIILE DE MAI JOS.

Site-ul https://vi-fi.ro/,denumit in continuare „site” (cu excepția site-urilor aparținând terților către care se face trimitere), este proprietatea SC Vi-Fi SRL, societate înregistrată în Registrul Comerțului sub nr. J03/450/1993, având Cod Fiscal RO3832417, cu sediul în Pitesti, Str. Frații Turnavitu, Nr. 7, 110264, capital social subscris și vărsat în cuantum de 1,200,000 lei (denumită în continuare „Vi-Fi”).

Scopul site-ului                          

Site-ul își propune să promoveze produsele comercializate de VI-FI și să ofere utilizatorilor informații corecte și actuale cu privire la produsele și serviciile oferite de SC VI-FI SRL, cu sediul în Pitesti, Str. Frații Turnavitu, Nr. 7, 110264, înregistrată în Registrul Comerțului sub nr. J03/450/1993, având Cod Fiscal RO3832417.

Site-ul este menit să participe la îmbunătățirea relației dintre VI-FI și clienții săi în sensul de a ușura comunicarea dintre VI-FI și clienți, ceea ce conduce la îmbunătățirea comercializării produselor și serviciilor VI-FI.

VI-FI depune toate eforturile necesare pentru a oferi informații actuale privind produsele sale și pentru a actualiza conținutul site-ului. Cu toate acestea, VI-FI nu garantează asupra actualității informațiilor prezentate pe site în orice moment.

De asemenea, VI-FI nu garantează că site-ul nu va conține anumite erori, însă va încerca să remedieze aceste erori în scurt timp pentru a permite o informare corectă a utilizatorilor. VI-FI nu răspunde pentru eventuale prejudicii suferite de utilizatori din cauza unor decizii bazate pe orice informație furnizată prin intermediul site-ului.

Obligațiile utilizatorului

Utilizatorul este de acord, acceptă și garantează că va folosi acest site și serviciile în concordanță cu acești termeni și condiții, într-o manieră corespunzătoare și legală, numai în scopuri legale.Spre exemplu, utilizatorul nu va:

  • Primi, accesa sau transmite conținut care încalcă legea drepturilor de autor și de proprietate intelectuală, încalcă confidențialitatea, este ofensator, defăimător ilegal;
  • Transmite un conținut electronic, inclusiv viruși, care vor cauza, sau este probabil că vor cauza, detrimente sau vor păgubi în orice fel sistemul de calcul VI-FI și/sau al altor utilizatori;
  • Nu va face cereri de trafic excesive, nu va furniza sau trimite mai departe corespondență nesolicitată sau reclamă neautorizată (spam) de orice fel, rezumate sau concursuri prin care este posibil să păgubească sau să distrugă reputația VI-FI sau reputația unei terțe părți;
  • Divulga propria identitate sau pe cea a unei terțe părți sau informații sensibile în conversații și mesaje afișate. Prin folosirea acestui site, utilizatorul este de acord să compenseze, apere și să nu facă răspunzător VI-FI pentru și împotriva oricăror pierderi, cheltuieli, pagube și costuri, inclusiv onorariile rezonabile ale avocaților, rezultând din încălcarea termenilor și condițiilor.
  •  

Limitarea răspunderii

Utilizatorul acceptă că folosirea site-ului se face în totalitate pe propriul ei/lui risc și că toate serviciile VI-FI, conținutul și paginile de internet, sunt furnizate “așa cum sunt”, cu nici o promisiune sau garanție de niciun fel, fie expres fie implicit, incluzând, dar nelimitându-se la:

  • disponibilitate, siguranță, integritate sau acuratețe a informațiilor, serviciilor sale și     conținutului;
  • titlu, comercializare sau potrivire pentru un anumit scop.

Această renunțare la obligații se aplică oricăror pagube cauzate de către orice eșec de performanță, eroare, omisiune, întrerupere, ștergere, defectare, întârziere în operare sau transmisie, virusare a calculatorului, cădere a liniei de comunicare etc.

VI-FI nu va fi răspunzător pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, consecințe sau pagube speciale care apar prin folosirea site-ului sau posibilitatea de folosire a site-ului.

Utilizatorul este obligat să suporte toate cheltuielile și orice cheltuieli adiționale în legătură cu folosirea serviciilor de telecomunicație VI-FI, inclusiv acelea care pot fi percepute de către furnizorul de telefonie și/sau internet al utilizatorului.
VI-FI poate modifica prezenții termeni și condiții fără o notificare prealabilă. Astfel de schimbări vor fi anunțate prin afișarea pe site. Se consideră aceste schimbări ca fiind acceptate în cazul în care utilizatorii continuă să utilizeze site-ul după data afișării modificărilor.

Site-ul poate conține legături sau trimiteri către alte site-uri pentru utilizarea cărora se vor aplica politicile de utilizare specifice astfel cum sunt acestea specificate pe site-urile respective, VI-FI nefiind răspunzător și neasumandu-și nici o obligație pentru conținutul acestora sau cu privire la orice link din acestea. Orice includere de link-uri în site este făcută numai pentru ajutorul utilizatorului și nu implică sprijinirea de către VI-FI a materialului disponibil pe sau prin aceste site-uri sau rețele și nici vreo asociere cu operatorii lor. Utilizatorul accesează acele site-uri și le folosește produsele și serviciile exclusiv pe propriul risc.

Drepturile de proprietate intelectuală și industrială

Sigla si denumirea „Vi-Fi” este o marcă aparținând SC VI-FI SRL. Utilizarea în scopuri comerciale a siglei si mărcii „ Vi-Fi”este strict interzisă utilizatorilor site-ului. În mod special, este interzisă comercializarea acestor mărci, totală sau parțială, precum și copierea, modificarea, reproducerea, retransmiterea sau distribuirea acesteia prin orice mijloace, de către utilizatori.
De asemenea, utilizatorii iau la cunoștință de faptul că toate drepturile, titlurile și interesele asupra conținutului site-ului, indiferent de forma lor, inclusiv toate drepturile de autor, mărcile înregistrate, secretele comerciale și alte drepturi de proprietate intelectuală asociate cu acestea, sunt și vor rămâne proprietatea VI-FI și/sau a licențiatorilor acesteia.

Termeni și condiții campanie de reduceri "Cele mai bune prețuri din an"

Această campanie este organizată și administrată de VI FI SRL, cu sediul social în Str. Fratii Turnavitu 7, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J03/450/1993, cod fiscal 3832417. Mai multe detalii despre organizator și produsele oferite pot fi găsite pe site-ul oficial: www.vi-fi.ro.

 

Perioada Campaniei

Campania "Cele mai bune prețuri din an!" se desfășoară în perioada 30 octombrie - 15 decembrie 2023, marcând un interval strategic ales pentru a oferi clienților noștri oportunitatea unică de a beneficia de reduceri substanțiale și de a investi inteligent în produsele noastre de înaltă calitate. Acest demers face parte din angajamentul nostru continuu de a răspunde nevoilor și așteptărilor consumatorilor, oferind soluții optimeși accesibile pentruproiectele lor imobiliare.

 

Descrierea Campaniei

Campaniaeste destinată clienților noi, oferind discounturi substanțiale pentru achiziționarea tâmplăriei din PVC. Este o oportunitate unică de a beneficia de produse de calitate superioară la prețuri remarcabil reduse.

Oferte Speciale

·       Lucrări sub 10,000RON: Nu se aplică discountulcampaniei.

·       Lucrări între 10,000RON și 20,000 RON: Reducere de 25%.

·       Lucrări peste 20,000RON: Reducere de până la 30%.

Beneficii Principale

Prin participarea la campania "Cele mai bune prețuridin an!", beneficiile de care te poți bucura sunt numeroase și semnificative,reflectând angajamentul nostru de a oferi produse de calitate superioară la prețuri accesibile.

 

Prețuri remarcabile: aceasta este ocazia perfectă de a achiziționa tâmplărie din PVC decalitate superioară la un preț avantajos. Discounturile oferite în cadrul campaniei sunt concepute pentru a face produsele noastre mai accesibile, oferindu-ți posibilitatea de a investi în soluții durabile și estetice pentru locuința sau proiectul tău imobiliar.

 

Flexibilitate în alegerea perioadei de montaj: ințelegem că fiecare proiectare un calendar specific și necesități particulare. De aceea, îți oferim flexibilitatea de a alege perioada de montaj care se potrivește cel mai bine programului tău, asigurându-ne că totul decurge conform planului tău.

Prin aceste beneficii, campania noastră se distinge ca o oportunitate de nerefuzat pentru cei care caută soluții de tâmplărie PVC de înaltă calitate, la prețuri competitve. Îți oferim nu doar produse, ci și valoare, durabilitate și estetică, toate înglobate într-o ofertă adaptată nevoilor tale.

Subliniem angajamentul nostru față de clienți și calitatea excepțională a produselor noastre.

 

Condiții de Participare

1. Oferta este destinată exclusiv clienților noi.

2.Persoanele care au efectuat achiziții frecvente de la Vi-Fi sau care au un acord încheiat anterior cu Vi-Fi nu sun teligibile pentru această campanie.

3.Produsele conexe (montaj profesional, glafuri, plase de țânțari, rulouri, tâmplărie de aluminiu) nu sunt incluse în această campanie și nu se cumulează la totalul sumei pentru calculul discountului.

4.Lucrarea trebuie concretizată până pe 15 decembrie, prin înregistrarea și încasarea avansului.

5.Montajul lucrărilor contractate în cadrul acestei campanii se va realiza începând cu luna ianuarie 2024.

6.Vi-Fi își rezervă dreptul de a selecta clienții și de a stabili eligibilitatea lucrărilor pentru campanie.

7.Oferta este valabilă doar pentru județele limitrofe și pentru ofertele obținute direct din Showroom-ul Vi-Fi.

8.Campania nu include ofertele fără montaj.

9.Produsele eligibile pentru campanie sunt exclusiv tâmplăria PVC, inclusiv glafurile și plasele de țânțari, și sticla.

 

 

Informații Suplimentare și Conformitate

Pentru o înțelegere mai detaliată a activității noastre, practicilor de afaceri și angajamentului nostru față de protecția datelor personale, vă încurajăm să consultați secțiunile „Termen iși Condiții generale”, „Politica de Confidențialitate” și „Politica Cookie” disponibile pe site-ul nostru oficial.

 

Termeni și Condiții generale: Aici veți găsi informațiiample despre modul în care ne desfășurăm activitatea, drepturile și obligațiile părților implicate, precum și alte aspecte legale importante.

Politica de Confidențialitate: Această secțiune detaliază practicile noastre în ceea ce privește colectarea, utilizarea și divulgarea informațiilor personale, subliniind angajamentul nostru ferm față de protejarea intimității dumneavoastră.

Politica Cookie: Aici veți afla cum utilizăm cookie-urile și tehnologiile similare pentru a îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru și pentru a colecta date în scopuri analitice.

 

Prin participarea la această campanie, confirmați că ați citit, înțeles și că sunteți de acord cu termenii și condițiile menționate, cu politica de confidențialitate și cu politica cookie a Vi-Fi SRL. Ne asumăm responsabilitatea de a trata datele personale în conformitate cu legislația în vigoare și de a asigura transparența totală în ceea ce privește practicile noastre de procesare a datelor.

Pentru orice întrebări sau clarificări suplimentare, vă rugăm să ne contactați la 072872005 sau prin e-mail la comenzi@vi-fi.ro. Vă mulțumim pentru interesul acordat produselor noastre și vă urăm succes în cadrul campaniei „Cele mai bune prețuri din an!"

zona de acoperire
Oferim acoperire operatională în Romania cu montaj gratuit în județul Argeș și zonele sale limitrofe.
locație sediu
Str Frații Turnavițu 7,
Pitești, Argeș,
110270
Program sediu
09:00 - 17:00
De luni pana vineri
CONTACT
comenzi@vi-fi.ro
+40 790 106 677
+40 728 728 005

For International inquiries:
+40 743 884 411 - Eddy Vyncke
*English/Flemish/French speaker