Informații despre promoția: "La Vi-Fi reducerile sparg gheața"

Postat:
19/1/2023
2 minute
Oferta
NOU

Mecanism promoție

Promoția este valabilă în perioada 20 ianuarie 2023 – 28 februarie 2023, produsele care se supun acestei promoții / campanii, sunt: Vi-Fi ELEGANCE, Vi-Fi ICONIC, Vi-Fi FAMILY.

  1. Această promoţie se va încheia automat la sfârşitul perioadei promoţionale (20 ianuarie- 28 februarie), comunicată mai sus, după care participarea la aceasta promoţie nu va mai fi posibilă.  
  2. Discountul se acordă pentru o singură casă/ proiect/ lucrare, avansul fiind de 50% din totalul proiectului, diferența, achitându-se înainte de montaj cu 1-3 zile.
  3. Discountul se aloca construcțiilor noi.
  4. Termenul de execuție este de 2-3 săptămâni, de la data semnării contractului și achitarea avansului de 50%.

Detalii tehnice

  1. După semnarea contractului nu se mai pot produce modificări la casa/ proiectul/ lucrarea respectivă, decât contracost, dacă produsele au intrat în procesul de producție.
  2. La achiziția de produse complementare (precum: rulouri, pergole, uși de garaj) pentru casa /proiect/ lucrare, puteți beneficia de un discount de până la 15% - în funcție de produsul / produsele achiziționate integral în avans -  doar pentru produsele complementare.
  3. Nu pot participa la această campanie clienții care sunt deja activi, au un contract în derulare, au o ofertă tehnică efectuată retroactiv promoției sau sunt parteneri oficiali Vi-Fi.

Discounturile practicate de Vi-Fi SRL pentru această campanie sunt:
  • - Vi-Fi ELEGANCE – 25%
  • - Vi-Fi ICONIC – 30% BESTSELLER !
  • - Vi-Fi FAMILY – 25%