De la IDEE la REALITATE. Cum se realizează ușile impecabile Vi-FI? Traseul producerii ușii remarcabile: de la A la Z.

Postat:
21/2/2019
6-8 minute
Articol
NOU

Traseul producerii ușii remarcabile: de la A la Z.

Sunt ușile pe care noi le numim: uși investiție, nu achiziție.

Dacă și tu îți dorești o ușă care fie de impact, să te reprezinte, să fie semnătura casei tale, atunci la Vi-Fi vei găsi experiența și claritatea în producerea întregului parcurs de la momentul 0 la momentul în care vei deschide NOUA ușă a casei tale.
Cum se produce ușa 100% conform cu randarea arhitectului.

Care sunt pașii colaborării pe care o vei avea cu noi:

A.  Vezi o reclamă Vi-Fi sau primești o recomandare directă în care ai ÎNCREDERE. Clienții noștri sunt cartea noastră de vizită comunicând despre felul în care noi producem ușa aproape perfectă.

B.  Vii în showroom-ul Vi-Fi sau dacă nu ești din Pitești, soliciți o discuție online.

C.  Începi configurarea prin dialog cu consultantul de vânzări. Persoanele care ne aleg sunt exigente și pun preț pe informare, calitate desăvârșită și un proces de lucru eficient. De aceea, noi în permanență am îmbunătățit atât fluxul de comunicare cu clientul nostru, cât și fluxul de producție pentru că am ajuns la o concluzie SIMPLĂ, dar PROFUNDĂ în același timp: PERSONALIZAREA este cheia pentru un produs EXCELENT.

Aici sunt două posibilități:

 1. Prezinți schițele pe care arhitectul le-a conceput pentru proiectul tău. Echipa noastră realizează designul tehnic pe baza acestor schițe.
  Îți comunicăm opțiunile de funcționalități și accesorii și vei observa că ducem totul la nivel de artă:

  1.1 Consultantul de vânzări îți prezintă CONCEPTUL produsului și viziunea creatorilor lui. Un produs inovator ce surprinde printr-o planeitate absolută(atât pe interior, cât și pe exterior, tocul (partea fixă) și cerceveaua(partea mobilă) sunt coplanare Ce înseamnă acest lucru? Când glisezi cu mâna, nu se simte diferența de nivel - particularitate a acestor Uși-Semnătură.

  1.2. Alegi tipul de balamale. Ele pot fi cilindrice (vizibile), în toată paleta de culori. Pentru a da o atenție sporită și un design elegant, optăm pentru vopsirea în ton cu ușa. Însă pentru clienții ce pun accent pe estetic, vom opta fără discuții pentru varianta: balamalele ascunse. Invizibile la exterior, durabile la interior, ambele variante suportă peste 200 kg și reprezintă o componentă cheie pentru o ușă durabilă.

  1.3. Alegi tipul de balamale și mânerele (balamalele pot fi în toc cu mânerele), mânerele interioare și exterioare sunt și ele la alegere într-un registru variat. Balamale sunt cilindrice sau ascunse, cu reglaje milimetrice pentru un montaj calitativ și corespunzător.

  1.4. Mânerele sunt punctul de conexiune cu ușa. Am selectat cu atenție cele mai calitative mânere de exterior și interior pentru a îndeplini cele mai exigențe cerințe pentru o astfel de ușă. La Vi-Fi vei găsi mânere din aluminiu sau inox, vopsite în ton cu tâmplăria sau cu aspect de lemn pentru a crea aspectul solicitat de client.

  1.5 Selectezi culoarea dintr-o gamă variată de culori.

  1.6. Vopsirea electrostatica conferă durabilitate ușii (stratul de vopsea este rezistent chimic și mecanic) și garantează un standard de calitate pentru aceste profile din aluminiu. Se poate selecta dintr-o gamă vastă de culori, fiecare cod de culoare având 3 tipuri de finisaj (lucios, mat, structural) /având 3 tipuri de finisaj (noi recomandând vopsirea cu pulbere structurată).
  - Automatizarea ușii nu mai este un impediment în 2023.
  - Alege sistemul de închidere cu motor și deblochează ușă cu un deget sau o aplicație Smart securizată.
  - Alegi gradul de siguranța al ușii tale (ușa poate fi echipată cu o securitate antiefracție RC2 sau RC3).
  - Pragul din aluminiu rezistent la zgârieturi facilitează accesul articolelor sportive sau a cărucioarelor. Minimalist, 22mm.
  - Află toată arta configurării ușii tale de la un consultant Vi-Fi! https://www.vi-fi.ro/contact
 2. Nu există o schiță a arhitectului, în acest caz, procesul va include o etapă preliminară de creație și configurare completă.

D.  Ușa ta intră în producție. O echipă special pregătită tehnic, pe baza specificațiilor primite de la consultantul de vânzări, realizează ușa în termenul prezentat în contract.

E.  Stabilim împreună ziua și ora pentru montajul profesional. Atenție!!! Recomandăm montarea ușii înainte de a turna șapa. Adăugarea unui profil termoizolant din PVC/PES (spumă tare din polistiren expandat) facilitează termoizolarea și hidroizolarea optimă a uşilor rezidențiale.

Află mai multe despre montajul profesional Vi-Fi programând o consultanță gratuită.

F.  Ne bucurăm de încă un proiect finalizat cu brio, iar tu de o ușă impecabilă.

Micile detaliile compun o ușă perfectă. Niciun detaliu nu ne scapă, pentru că tu meriți o ușă ușor de remarcat.